Untitled Document
ČAterm-povratak na početnu stranu


  15% POPUST - klikni za vise informacija

 

CERESIT
Untitled Document
 

SISTEMI ZA POSTAVLJANJE KERAMIKE

Standardni sistemi za postavljanje keramike

Karakteristike:
Za ugradnju u unutrašnjim i spoljašnjim prostorima
Za postavljanje upijajućih pločica na upijajućim podlogama
Za sanaciju nosećih površina

Osnovni premaz


Ceresit CT17 - prajmer dubokog dejstva koji se koristi kao osnova za apsorbujuće površine, smanjuje apsorbovanje vode, ojačava podlogu. Lako se nanosi i spreman je za ugradnju.

 

 

Lepkovi za keramičke pločice

Ceresit CM9, Ceresit CM11 – lepak na bazi cementa, mineralnih punioca i aditiva; tankoslojni lepak koji se koristi za lepljenje keramičkih pločica na unutrašnjim i spoljašnjim podlogama. Za postavljanje upijajucih keramičkih pločica, upijajucih ploča od prirodnog kamena manjih dimenzija, klinkera i mozaika unutra sa Ceresit CM9, i unutra i spolja sa Ceresit CM11 lepkovima

 

 

Fug masa

Ceresit CE33, Ceresit CE35 – fug mase za fino fugovanje spojnica sirine od 2-5 mm, odnosno 4-15 mm. Koriste se za fugovanje podnih i zidnih keramičkih pločica.

 

 

 

Sanitarni silikon

Ceresit CS25 – Silikonski zaptivni kit, dugotrajan, elastičan, otporan na gljivice. Koristi se za zaptivanje ivica i spojeva u kupatilima, kuhinjama i tus kabinama.

 

 

 

Fleksibilni sistemi za postavljanje keramike

Karakteristike:
Za unutrašnje i spoljašnje prostore
Za bilo koju vrstu pločica na nosećim površinama
Za sisteme sa podnim grejanjem
Za površine pod stalnim uticajem vlage

Osnovni premaz:


Ceresit CN94 - specijalni prajmer za pouzdano vezivanje lepka ili mase za izravnavanje podova na keramičkim ili kamenim podlogama.

 

 

 

Lepak za keramičke pločice

Ceresit CM16, Ceresit CM17 - tankoslojni, fleksibilni (elastični) lepak na bazi cementa i mineralnih punioca za neupijajuce keramičke pločice unutra, odnosno spolja na balkonima, terasama, fasadama. Koristi se za ugradnju keramičkih pločica na podloge sa podnim grejanjem, stare keramičke plocice, teraco i OSB ploce.

 

 

Vodootporne fug mase

Ceresit CE40, Ceresit CE43 - fleksibilne, vodootporne fug mase na bazi cementa i mineralnih punioca za fugovanje spojnica sirine između 2-15 mm, odnosno 0-5 mm. Koriste se za fugovanje kermičkih, staklenih, kamenih horizontalnih i vertikalnih površina, kao i za fugovanje mozaika. Izuzev mermera i obloga od prirodnog kamena koji je podložan promeni boje. Zahvaljujući posebnim aditivima ove fug mase odbijaju kapi vode i istovremeno sprečavaju prljanje fuge. Zato su posebno pogodne za fugovanje u kupatilu, tuš kabini, kuhinji, kao i privatnim bazenima.

 

Sanitarni silikon

Ceresit CS25 - Silikonski zaptivni kit, dugotrajan, elastičan, otporan na gljivice. Koristi se za zaptivanje ivica i spojeva u kupatilima, kuhinjama, i tuš kabinama.

Untitled Document

[AUSTROTHERM] [URSA] [KNAUF] [RIGIPS] [ONDULINE] [TEGOLA] [MAXIMA] [BAUMIT] [CERESIT]
[BOSCH] [MUREXIN] [ROFIX] [PROTEKTOR] [OSB PLOCE] [ROCKWOOL] [KNAUF INSLUATION]
[Pocetna
[Linkovi] [Kontakti] [Podaci] [Kako do nas] [Galerija]