Untitled Document
ČAterm-povratak na početnu stranu


  15% POPUST - klikni za vise informacija

 

RIGIPS

PREGRADNI ZIDOVI

ZIDOVI SA ZNATNOM UŠTEDOM TROŠKOVA

RIGIPS zidoviSa Rigips zidnim sistemima mogu se s jedne strane racionalno obložiti već postojeći zidovi, ili sa druge strane postaviti pregradni zidovi uz znatnu uštedu troškova. Rigips ploče takođe se mogu nalepiti na zidove. Uz primjenu pogodnog izolaciskog materijala dobiJaju se znatna poboljšanja zvučne i toplotne zaštite.

 

 

 

 

 

 

PREGRADNI ZIDOVI I OBLOGE SA ZNATNIM PREDNOSTIMA

RIGIPS zidoviIzgradnjom Rigips montažnih zidova postiže se znatna ušteda troškova u poredjenju sa konvencionalnim zidovima. Šupljina zida idealna je za racionalno sprovođenje instalacija svih vrsta. Na gotovu suvu, ravnu površinu može se nanositi boja za zidove, tapete ili keramičke pločice. Osim toga i u pogledu zvučne izolacije i zaštite od požara Rigips zidovi mogu se porediti sa svim ostalim na tržištu.

 

 

 

PLAFONI

SISTEMI SPUŠTENIH PLAFONA ZA SVE ZAHTEVE

RIGIPS plafoniRigips spušteni plafoni sa direktnim pričvršćenjem potkonstrukcije na sirovi plafon služe uglavnom za dobijanje ravne i glatke površine spremne za dalju završnu obradu. One se pre svega koriste za renoviranje oštećenih sirovih plafona. Osim što se sa njima dobije površina plafona bez fugni one služe i za dodavanje optičkih akcenata...

 

 

 

 

 

RIGIPS SPUŠTENI PLAFONI ZA KRAJNJE FUNKCIONALNE I ESTETSKE ZAHTEVE

RIGIPS plafoniRigips plafoni sa okačenom drvenom ili metalnom potkonstrukcijom služe za redukciju visine prostorije ili za pokrivanje instalacija u plafonskoj šupljini. Sa Rigips plafonom i izolacijom od mineralne vune mogu se dobiti dodatna poboljšanja funkcije plafona kao što su ušteda toplote poboljšanjem toplotne izolacije ili poboljšanje zvučne izolacije već postojećeg sirovog plafona. Takođe se upotrebom perforiranih ploča uz zvučnu izolaciju može doprineti i povećanju vatrootpornosti.

 

 

 

 

Predlog za kalkulacije i tenderske opise


Untitled Document

[AUSTROTHERM] [URSA] [KNAUF] [RIGIPS] [ONDULINE] [TEGOLA] [MAXIMA] [BAUMIT] [CERESIT]
[BOSCH] [MUREXIN] [ROFIX] [PROTEKTOR] [OSB PLOCE] [ROCKWOOL] [KNAUF INSLUATION]
[Pocetna
[Linkovi] [Kontakti] [Podaci] [Kako do nas] [Galerija]